Bakan Karaismailoglu Açiklamasi 'Dursunbey- Balikesir Yolu En Kisa Zamanda Tamamlanacak'

Balikesir’de bir dizi ziyaret ve incelemede bulunan Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu Dursunbey-Balikesir yolunun en kisa zamanda tamamlanacagi müjdesini verdi.

Bakan Karaismailoglu Açiklamasi 'Dursunbey- Balikesir Yolu En Kisa Zamanda Tamamlanacak'
Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Balikesir’de gerçeklestirildigi programlarin ardindan Dursunbey-Balikesir yolunda incelemelerde bulundu. Karayollari bölge müdürlügüne ait santiyede Dursunbey Belediye Baskani Ramazan Bahçavan’in gerçeklestirdigi sunumu dinleyen Bakan Karaismailoglu, yoldaki son gelismeler ve talepleri dinledi. Burada gerçeklesen toplantinin ardindan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Bakan Karaismailoglu, OSB’de kurulacak olan Lojistik istasyon hakkinda bilgi aldi.

OSB ziyareti sonrasi Dursunbey Belediyesini ziyaret eden Bakan Karaismailoglu, burada Balikesir-Dursunbey yolu ve OSB ile ilgili açiklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoglu yaptigi açiklamada; “Dursunbey Ilçemizde çok degerli Dursunbey Belediye Baskanimiz ile birlikte çok verimli bir toplanti yaptik. Insallah Balikesir-Dursunbey 76 kilometrelik yolumuzu tamamlayacagiz en kisa zamanda. Onunla ilgili istisarelerde bulunduk. Gerek yüklenici firma gerekse karayollari genel müdürlügü personelimize isin önemini kendilerine izah ettik. Önümüzdeki günlerde bu projeyi bir an önce bitirip bölgenin ekonomisine kazandiracagiz. Tabi Dursunbey’de çok önemli gelismeler olmakta. Dursunbey Organize Sanayi Bölgesinde çok ciddi yatirimlar basladi.

Yolumuzda tamamlandiginda hem Dursunbey OSB’nin gelismesi, oradaki üretimin artmasi ve bölgede istihdamin artmasi ile insallah Dursunbeyli vatandaslarimiz kardeslerimiz artik Dursunbey’de kendi projelerini üretecekler. Üretimlerini Dursunbey’de yapacaklar. Dursunbey’den Ülke ekonomisine çok önemli katkilar saglayacaklar. Sayin Baskanima çalismalarindan dolayi çok tesekkür ediyorum. Insallah hep birlikte bizde Ulastirma altyapi projelerimiz ile beraber bölgenin erisilebilirligini, çok daha kolay, hizli ve güvenli yollarla saglayip buradaki üretime istihdama, turizme, tarima destek olacagiz. El birligi ile Ülkemizin gelismesi noktasinda bir ekip olarak sayin il baskanimiz, valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye baskanlarimiz ile birlikte Dursunbey özelinde bütün Balikesir genelinde çok önemli projeleri insallah faaliyete geçirecegiz. Ben bugünkü yaptigimiz incelemelerde bize gösterdikleri misafirperverlikten ve bölgeye sahip çiktiklarindan dolayi tesekkür ediyorum. Bizde bakanlik olarak her zaman yanlarinda olacagiz. Bütün Balikesirlilere tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA