Kobi'lere Sağlanan Destekler ve Alternatif Finans Olanakları Toplantısı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, "İlimizin devlet yatırımlarından daha fazla yararlanmasını istiyoruz" dedi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen KOBİ'lere Sağlanan Destekler ve Alternatif Finans Olanakları Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan Kuvvet, kentin girişimci ruha sahip olduğunu söyledi.

Uşak'ta iş dünyasının her geçen yıl geliştiğini ifade eden Kuvvet, yatırımcılara sağlanan desteklerle ilgili çeşitli dönemlerde bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini belirten Kuvvet, KOBİ'lere sağlanan desteklerin arttığını ifade etti.

Kentin devlet yatırımlarından daha çok faydalanmasını istediklerini kaydeden Kuvvet, "İlimizi geliştirmek, daha fazla iş gücü sağlamak için bu toplantıları yapıyoruz" dedi.

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı Başkanı Rahmi Aktepe de girişimcilere sağlanan desteklerle ilgili bilgi verdi.

Sürdürülebilir kalkınmanın sağlanması için teknoloji kullanımının önemine değinen Aktepe, işletmelere teknoloji kullanımıyla ilgili önemli destekler verildiğini kaydetti.

Toplantıda daha sonra KOSGEB Uşak Hizmet Merkez Müdürü Özgür Armaneri, Sosyal Güvenlik Kurumu İşverenler Daire Başkanlığı Şube Müdürü İbrahim Kartepe, Türk Patent Enstitüsü Patent Uzmanı Bülent Daloğlu birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA