Il Müdürleri Özcan Ve Ofluoglu, Rektör Uzun'u Ziyaret Etti

Bartin Ticaret Il Müdürü Erhan Özcan ile Bartin Il Göç Idaresi Müdürü Fatih Ofluoglu, Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret ettiler.

Il Müdürleri Özcan Ve Ofluoglu, Rektör Uzun'u Ziyaret Etti
Ziyarette, Bartin Üniversitesi’nin kamu-üniversite-sanayi is birliginde bölgesel odakli çalismalarindan bahsedilerek yapilabilecek ortak çalismalar hakkinda görüs alisverisinde bulunuldu.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Rektör Uzun, Bartin Ticaret Il Müdürü Erhan Özcan ile Bartin Il Göç Idaresi Müdürü Fatih Ofluoglu’na yeni görevlerinde basarilar diledi.

Rektör Uzun, “Bartin Üniversitesi 2019-2023 Stratejik Plani’ni iç ve dis paydaslarimizin görüslerini alarak hazirladik. Sehrimizin ve bölgemizin potansiyeline güveniyoruz. Güvendigimiz diger bir konu ise ortak akil ile hareket ederek, paydaslarimizla güç birligi içinde çalismak ve katma degeri yüksek gelismeleri ortaya koymaktir. Inaniyorum ki bu gayretlerimiz sürecek ve ortak gelecegimiz için birlikte basarmaya devam edecegiz” dedi.

Yakin ilgileri dolayisiyla Rektör Uzun’a tesekkür eden Özcan ve Ofluoglu ise üniversite ile is birligi içerisinde yapilabilecek çalismalardan mutluluk duyacaklarini ifade ettiler.
Kaynak: İHA