Teknosa'ya Social Media Awards'tan Altin Ödül

Teknosa, Social Media Awards Turkey 2021'de "Teknoloji Marketleri" kategorisinde altin ödülün sahibi oldu.

Teknosa açiklamasina göre, Sabanci Holding istiraklerinden Teknosa ve teknosa.com, Marketing Türkiye & BoomSonar is birligiyle bu yil 5'incisi düzenlenen ve sosyal medyaya damgasini vuran marka, ajans, proje ve kisilerin ödüllendirildigi Social Media Awards Turkey 2021'de ödül kazandi.

Teknosa, bu yil 55 binden fazla sosyal medya marka hesabinin SocialBrands puanlarina göre analitik olarak incelendigi SocialBrands Veri Analitigi Ödülleri'nde "Teknoloji Marketleri" kategorisinde altin ödüle layik görüldü.

1 Mart 2020-1 Mart 2021 dönemini kapsayan degerlendirmede hayran sayisi, hayran artisi, paylasilan ileti sayisi, ileti türleri, elde edilen etkilesim ve etkilesim türleri gibi birçok farkli veri ele alindi. Deloitte'un uzmanligiyla dahil oldugu kapsamli degerlendirme sonucuna göre her kategorinin en basarili markalari tespit edildi.

Teknosa'nin online satis kanali teknosa.com da Jüri Ödülleri'nde "Arama Motoru Kampanyasi" kategorisinde bronz ödül kazandi. Teknosa.com, Mediacom is birligiyle gerçeklestirdigi, "Google Ads arama kampanyalarinda binlerce ürün dinamik bir sekilde nasil yönetilir? Teknosa'dan ögrenin" kampanyasiyla ödülün sahibi oldu.

Kaynak: AA