Sahinbey'den Mavikent Mahallesine Kültür Ve Spor Merkezi

Sahinbey Belediyesi, Mavikent Mahallesine kültür ve spor merkezi yapimi için çalismalara basladi.

Sahinbey'den Mavikent Mahallesine Kültür Ve Spor Merkezi
Mavikent Mahallesi’ne yaptirilan Mavikent Kültür ve Spor Merkezi’nin insaat çalismalarini yerinde inceleyen Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, tesisin bölgedeki vatandaslarin ihtiyaçlarina cevap verecegini ifade etti.

Projenin baslamasinin ardindan açiklamalarda bulunan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Bizleri heyecanlandiran önemli bir yatirim. Insallah bu yil içerisinde vatandasin hizmetine açmayi planliyoruz” dedi.



Mavikent mahallemize yatirimlarimiz sürüyor”

Çok fonksiyonlu bir tesis insa edildigini ifade eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Mavikent Mahallemize yeni tesisler kazandirmaya devam ediyoruz. Bölgedeki vatandaslarin faydalanacagi Millet Kiraathanesi yapiyoruz. Yapmis oldugumuz tesisin içerisinde Milet Kiraathanesi, onun altinda bay-bayan spor salonu, bölgedeki vatandaslarimizin faydalanacagi atölye ve giris kisminda ticari alanlar olacak. Buradaki ticari alanlarda okullarin ihtiyaci olan kirtasiye malzemelerini satan is yerlerinin yani sira üreticiden tüketiciye ulasacak olan toptan, tanzim satis magazalarimiz olacak. Böylelikle hem üreticiyi desteklemis olacagiz hem de tüketicinin daha kaliteli ve ucuz ürünlere ulasmasini saglayacagiz. Bizleri heyecanlandiran önemli bir yatirim. Insallah bu yil içerisinde vatandasin hizmetine açmayi planliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA