(Özel) Önce Araçlara Çarpti, Sonra Biçakla Saldirdi

Esenyurt’ta yolda duran araçlara çarpan sürücü, kaza sonrasi rapor tutan araç sahiplerine biçak çekerek ortaligi birbirine katti. Polis ekiplerine de zor anlar yasatan sahis, güvenlik kamerasi ve vatandaslar tarafindan saniye saniye kaydedildi.

(Özel) Önce Araçlara Çarpti, Sonra Biçakla Saldirdi
Olay, geçtigimiz hafta Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde meydana geldi. Iddialara göre bir sahis, araciyla seyir halindeyken park halindeki araçlara çarpti. Kaza sonrasi araçlarinin basina gelen ve kaza ile ilgili rapor tutmak isteyen araç sahipleri, uyusturucu madde etkisinde olabilecegi iddia edilen gencin sözlü saldirilarina maruz kaldi. Kaza raporu tutulmamasini istemeyen sahis, araç sahiplerine biçak çekti. Araç sahipleri tarafindan etkisiz hale getirilmeye çalisan sahis, dakikalarca direnerek araç sahiplerine zor anlar yasatti. O anlar güvenlik kamerasi tarafindan anbean kaydedildi.

Dakikalarca polise direndi

Çevredeki vatandaslarin durumu haber vermesi üzerine tartismanin yasandigi alana gelen polis ekipleri, olaya müdahale etmek isteyince ortalik karisti. Polis ekiplerine teslim olmak istemeyen sahis, ekiplere direnerek etrafa tehdit ve küfürler savurdu. Polis ekiplerini dakikalarca ugrastiran sahsin o anlari ise çevredeki vatandaslar tarafindan kaydedildi.
Kaynak: İHA