Lüks Ayakkabi Magazasinda Sok Eden Olay

Sariyer’de lüks bir AVM’de yer alan ayakkabi magazasinda yasanan hirsizlik kameralara yansidi. Deneme bahanesiyle 8 bin TL’lik ayakkabiyi giren zanli, eski ayakkabisini birakarak magazadan ayrildi. Zanli Sariyer polisinin çalismasiyla yakalandi.

Edinilen bilgilere göre olay 3 Haziran’da, Sariyer Istinye’deki lüks AVM’de yasandi. Ayakkabi magazasina gelen 14 yasindaki E.S., deneme bahanesiyle 8 bin TL’lik ayakkabiyi giydi. Görevlilerin bir anlik dalginligindan yararlanan E.S., eski ayakkabisini birakarak magazadan yürüyerek çikti. O anlar güvenlik kameralarina yansidi.

Bir süre sonra hirsizligi fark eden magaza görevlileri polise haber verdi. Sariyer Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, güvenlik kameralarini inceleyerek zanlinin yakalanmasi için çalisma baslatti. Zanlinin AVM’den çiktiktan sonra taksiye bindigini belirleyen ekipler, söz konusu taksiyi Sisli’de durdurdu.

Gözaltina alinan E.S.’nin üst aramasinda AVM’de bulunan baska bir magazadan çaldigi parfüm de bulundu. Adliyeye sevk edilen zanli, adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA