(Özel) Istanbul Trafiginde 'Pes' Dedirten Görüntü Açiklamasi Kiz Arkadasiyla Motorda Yer Degistirdi

Kagithane’de sosyal medya fenomeni Ömer Çetin, izlenme ugruna motosikletiyle trafikte seyrettigi esnada kiz arkadasiyla yer degistirdi. Yürekleri agza getiren o anlari kaydettiren Çetin, sosyal medyada paylasmasinin ardindan Kagithane Trafik Denetleme Büro Amirligi ekiplerinin yaptigi uygulamada yakalandi. Motosiklet sürücüsü Çetin’e trafigi tehlikeye düsürdügü gerekçesiyle idari para cezasi uygulandi.

(Özel) Istanbul Trafiginde 'Pes' Dedirten Görüntü Açiklamasi Kiz Arkadasiyla Motorda Yer Degistirdi
Istanbul Kagithane Hamidiye Mahallesi Ferman Caddesi üzerinde geçtigimiz günlerde sosyal medya fenomeni Ömer Çetin (24), kiz arkadasini arkasina aldiktan sonra motosikletiyle seyretmeye basladi.

Genç sürücü bir süre sonra cadde üzerinde giderken trafikte kiz arkadasiyla yer degistirdi. Yaptigi hareketi arkadasina kaydettiren Çetin, görüntüleri izlenme ugruna bir de sosyal medya hesabinda paylasti. Görüntülerin medyaya yansimasinin ardindan Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Büro Amirligi ekipleri, çalisma baslatti. Görüntüleri incelemeye alan trafik ekipleri, Çetin’in kullandigi motosikletin plakasinin 33 TT 906 oldugunu belirledi. Bunun üzerine sahsin adresini tespit eden ekipler, evine gitti ancak Çetin’e ulasamadi.

Trafik uygulamasinda yakalandi

Çalismalara devam eden Kagithane Trafik Denetleme Büro Amirligi ekipleri, geçtigimiz Sali günü Cendere Caddesi üzerinde rutin uygulama yapmaya basladi.

Uygulama esnasinda 33 TT 906 plakali motosikletle seyir haline olan sürücü Ömer Çetin denetime takildi. Polisin “dur” ihtari üzerine yol kenarinda motosikletini durduran Çetin, ekibin talebi üzerine ehliyetini ve ruhsatini verdi. Kagithane trafik ekiplerinin yaptigi inceleme sonucunda sahsin, kiz arkadasiyla motosiklet üzerinde yer degistiren Ömer Çetin oldugu tespit edildi. Bunun üzerine motosikletten indirilen sahsa trafik ekipleri tarafindan trafigi tehlikeye düsürdügü gerekçesiyle idari para cezasi uygulandi.

“Yaptigim hareketten dolayi gerçekten pismanim”

Olayla ilgili konusan Ömer Çetin, “Biz ani olarak bir video çekelim istedik. Gizli kalacakti ancak arkadasim videoyu paylasmis. Bu nedenle benim tahmin ettigimden daha fazla izlendi. Polis ekipleri de bu yüzden beni ariyormus. Bugüne nasip oldu, yakalandik. Ama tabi ki, yaptigim hareketten dolayi gerçekten pismanim. Böyle görünmek istemezdim, trafigi tehlikeye atacak bir insan degilim. Tabi ki pismanim. Hatali oldugum için cezai islem uygulandi. Mecbur cezayi yedik” dedi.

Kaynak: İHA