CHP Samsun Milletvekili Hancioglu Ve Atakum Belediye Baskani Deveci'den Genç Muhtara Ziyaret

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancioglu ile Atakum Belediye Baskani Cemil Deveci, 18 yasinda muhtar seçilen Ali Külekçi'yi ziyaret etti.

Agcamahmut Mahallesi'nde tekrarlanan muhtarlik seçiminde muhtar seçilen Külekçi'yi tebrik eden Hancioglu ve Deveci, genç muhtara basarilar diledi.

Milletvekili Hancioglu, "Kardesimizin bu cesareti tüm gençlerimize örnek olmali. Mahalle sakinlerimize genç kardesimize göstermis olduklari güvenden ötürü tesekkür ediyorum." dedi.

Atakum Belediye Baskani Cemil Deveci de "Kardesimiz genç yasinda muhtar olarak örnek oldu. Burada bir örnek daha var iki rakip muhtar adayi yan yana. Ilk günden birbirlerine destek oluyorlar ve yan yanalar. Türkiye siyasetinde pek yasanmis bir sey degil. Ikinizi de kutluyorum. Bu dayanisma, bu birliktelik ve bu tablo Türkiye'ye örnek olsun. Türkiye'nin buna ihtiyaci var. Gelecek genç muhtarimizi bekliyor. Bizler her zaman yanindayiz." diye konustu.

Agcamahmut Mahallesi Muhtari Ali Külekçi ise Hancioglu, Deveci ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü tesekkür ederek, "18 yasima girdigimde muhtar adayi olmak için karar verdim. Mahalle sakinlerimiz de bizi destekledi. Insallah degerli büyüklerimizin destekleri ile mahalleme hizmet edecegim." ifadesinde bulundu.

Muhtar adayi olarak seçime katilan Cemal Çil ise her zaman genç muhtarin yaninda olacagini birlik ve beraberlik içinde mahallelerine hizmet edeceklerini söyledi.

Ziyaretin sonunda Atakum Belediye Baskani Cemil Deveci, Agcamahmut Mahallesi Muhtari Ali Külekçi'ye minyatür Atatürk heykeli hediye etti.

Kaynak: AA