Züccaciye Dükkanindan 2 Bin Liralik Günes Gözlügü Ve Terlik Çalan Hirsizlar Kamerada

Izmir’in Bergama ilçesinde bir züccaciye dükkanindan 2 bin lira degerinde gözlük ve terlik çalan hirsizlar güvenlik kameralarina yakalandi.

Züccaciye Dükkanindan 2 Bin Liralik Günes Gözlügü Ve Terlik Çalan Hirsizlar Kamerada
Edinilen bilgiye göre, olay 12 Haziran Cumartesi sabah saat 04.45 siralarinda ilçeye bagli Islamsaray Mahallesi’nde bulunan bir züccaciye dükkaninda meydana geldi. Iddiaya göre is yerine motosikletle gelen bir kadin ve erkek, brandalari kaldirarak is yerine girdi. Is yerinden yaklasik 2 bin lira degerinde gözlük ve terlik çaldiklari öne sürülen 2 süpheli daha sonra olay yerinden uzaklasti. Sabah is yerini açan dükkan sahibi Mehmet Aslan (23), bazi ürünlerin yerinde olmadigini gördü. Güvenlik kameralarini inceleyen Aslan, iki kisinin is yerine girdiklerini tespit edince durumu polise bildirdi. Is yeri sahibi Aslan’in sikayeti üzerine polis ekipleri, süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Öte yandan meydana gelen hirsizlik olayi, is yerinin güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde is yeri önüne motosikletle gelen 2 kisinin brandayi kaldirarak dükkana girdikleri ve daha sonra çiktiklari görüldü.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA