Vali Günaydin, 'Jandarma, Kayseri'nin Huzurlu Bir Kent Olmasi Için Çalisiyor'

Kayseri Valisi Sehmus Günaydin, Jandarma Teskilati’nin 182. kurulus yil dönümü nedeniyle bir mesaj yayimladi.

Vali Günaydin, "Jandarma Teskilatimiz, ülkemizin bölünmez bütünlügünün korunmasi, milletimizin huzur ve güvenliginin saglanmasi için büyük bir fedakârlik ve kararlilikla 182 yildir görevini basarili bir sekilde yerine getirmektedir" ifadesinde bulundugu mesajini su sekilde sürdürdü:

"Yaptigi çalismalarla milletimizin takdirini kazanan Jandarma Teskilatimiz, sorumluluk alaninda emniyet, asayis ve kamu düzenini korurken aziz milletimizden ve kanunlarimizdan almis oldugu güçle, yüksek bir vazife suuruyla çalismalarina devam etmektedir.

Huzur ve güven ortaminin olusmasinda basarili bir sekilde görev yapan Jandarma Teskilatimizin bu basarisinda elbette ki Kayserili hemserilerimizin önemli katkilari bulunmaktadir. Kayseri Il Jandarma Komutanligimiz da hemsehrilerimizin verdigi bu destekten aldigi güçle suç ve suçlularla mücadele kapsaminda projeler üretiyor ve ilimizin daha huzurlu bir kent olmasi için çalisiyor, gayret gösteriyor.

Büyük bir vazife aski ve sorumluluk anlayisi içerisinde görevini yerine getiren Jandarma Teskilatimizin degerli mensuplarini; ortaya koyduklari cesur, kararli ve özverili çalismalar için kutluyor, aileleriyle birlikte saglik ve mutlu bir hayat diliyorum.

Bu duygu ve düsüncelerle, Jandarma Teskilatimizin 182’inci kurulus yildönümünü tebrik ediyor, ülkemiz ve milletimiz için canlarini feda eden aziz sehitlerimizi ve vefat eden kahraman gazilerimizi rahmetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize sükranlarimizi sunuyor, tüm Jandarma Teskilatimizin görevlilerine basarilar diliyorum"
Kaynak: İHA