Buse Tosun, Poland Open Güres Turnuvasi'nda Gümüs Madalya Kazandi

Milli sporcu Buse Tosun, Polonya’da düzenlenen Uluslararasi Zilkowski Pytlasinski Poland Open Güres Turnuvasi’nda gümüs madalya kazandi.

Buse Tosun, Poland Open Güres Turnuvasi'nda Gümüs Madalya Kazandi
Her yil binlerce adayin basvuru yaptigi ve 24 farkli bransta 171 milli sporcunun ögrenimine devam ettigi Bartin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde mezun ögrenciler de aldiklari basarilarla gururlandirmaya devam ediyor. Son olarak Bartin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunlarindan olan Buse Tosun, Polonya’nin baskenti Varsova’da düzenlenen Uluslararasi Zilkowski Pytlasinski Poland Open Güres Turnuvasi’nda ikincilik kürsüsüne çikmayi basardi.

Milli sporcu Buse Tosun, Rus rakibi Zakharchenko’yu 4-0, Kazak rakibi Zhamila Bakbergenova’yi 5-1 maglup etmesinin ardindan çiktigi final müsabakasiyla gümüs madalyaya uzandi.

Aldigi basarilardan dolayi Buse Tosun’u tebrik eden Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Ögrenciligi döneminde aldigi madalyalarla bizleri gururlandiran Buse Tosun, basarilarina yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor. Bizler de böylece her geçen gün büyüyen ve gelisen üniversitemizde nitelikli gençler yetistirmis olmanin kivancini yasiyoruz. Degerli mezunumuz Buse Tosun’u en kalbi duygularla tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” ifadelerini kullandi.

(Bülent Bostanci/ IHA)
Kaynak: İHA