Sahinbey'de Kurslar Yeniden Açildi

Sahinbey Belediyesi, korona virüs nedeniyle kapanan sosyal tesislerin kapilarini yeniden açti. Toplam 130 farkli bransta her yas grubuna hitap eden kurslarda pandemi kurallari çerçevesinde egitimler tekrardan basladi.

Sahinbey'de Kurslar Yeniden Açildi
Sahinbey Belediyesi tarafindan toplumun her kesimine yönelik hayata geçirilen kurslar, pandemi kurallarina uygun sekilde yeniden kapilarini vatandaslara açti. Spordan el beceri kurslarina, baglamadan, egitim kurslarina kadar 130 ayri bransta hizmet veren tesislerin yeniden faaliyete geçmesine en çok kadinlar sevindi. Ayrica Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde ögrenciler için açilan 7 ayri kursta da egitimler verilmeye baslandi.

“Tesislerimizde gerekli tedbirler alindi”

Belediyeye ait sosyal tesislerin yeniden hizmete açildigi müjdesini veren Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Covid-19 salginiyla mücadele sürecinde bir süredir kapali olan sosyal tesislerimizi, gerekli tedbirleri alarak hizmete açmaya basladik. Tesislerimiz de pandemi kurallarini göz önünde bulundurarak gerekli tedbirleri aldik. Tesis binalari, çocuk oyun alanlari, otopark ve tuvaletler gibi toplu kullanim alanlarini düzenli olarak dezenfekte ettik ve etmeye devam edecegiz. Tesis çalisanlarimizin günlük olarak, misafirlerimizin ise tesise giriste atesini ölçüyoruz. Aldigimiz tüm bu önlemler ile vatandaslarimizin gönül rahatligiyla gelip keyifli vakit geçirecegi saglikli ve huzurlu bir ortam olusturmaya özen gösteriyoruz. Vatandaslarimizin sagligini önemsiyoruz ve bu anlamda gerekli tüm tedbirlerimizi aldik” diye konustu.

Kaynak: İHA