Ankara Büyüksehir'den Esnafa Sifir Komisyonlu 'Lezzet Ankara' Uygulamasi

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, pandemi sürecinde ‘Lezzet Ankara’ ile esnafa yönelik yeni bir destek projesini hayata geçiriyor. Komisyonsuz yeni yemek siparis portalini aktiflestireceklerini açiklayan Baskan Yavas, “Esnafimizin alin terini korumak adina yüzde sifir komisyonla ‘Lezzet Ankara’ var” dedi.

Ankara Büyüksehir'den Esnafa Sifir Komisyonlu 'Lezzet Ankara' Uygulamasi
Pandemi sürecinde örnek toplumsal dayanisma projelerini hayata geçirerek vatandaslar ile zor günler geçiren sektör çalisanlari ve esnafin yaninda olan Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, çesitli meslek gruplarina ve esnafa yönelik sürdürdügü destekleri çesitlendirmeye devam ediyor. Geçtigimiz aylarda lokanta ve kafelerin listesini paylasan ve Ankaralilari bu isletmelere destek olmak için siparis vermeye davet eden Yavas, simdi de lokanta ve kafe isletmecilerini ‘Lezzet Ankara’ portalina kaydolmaya davet etti. Sosyal medya hesaplari üzerinden “Lezzet Ankara’dan bereket Ankaralilardan” diyen Yavas, “Esnafimizin alin terini korumak adina yüzde sifir komisyonla ‘Lezzet Ankara’ var. Isletmelerimizin menülerini sisteme girmesinin ardindan portalimizi sizlerle bulusturacak olmanin heyecanini yasiyoruz” dedi.



Yüzde sifir komisyon ile esnafa ekonomik destek

Baskan Yavas, lokanta, kafe ve restoranlarin portala üye olmak için nasil kayit yaptiracaklarini gösteren is yeri kaydi ve kayit kilavuzuna iliskin linkleri de paylasti. Isletmelerin hiçbir ücret ödemeden yaptiracaklari kayitlarin ardindan Lezzet Ankara’nin aktiflestirilerek Baskentlilerin kullanimina sunulacagini ifade eden Yavas, ekonomik yönden destek saglayacak uygulama sayesinde esnafin komisyon ödemeden siparis alabilecegini duyurdu.

Isletmelerini ‘Lezzet Ankara’ya kaydetmek isteyen esnaf, https://lezzetankara.com/nasiluyeolunur adresinden kayit kilavuzuna ulasirken, https://lezzetankara.com/restorankaydi adresinden ise is yeri kaydini olusturabilecek. Is yeri kaydi için olusturulan internet sitesindeki formu eksiksiz dolduran, menü ile çalisma gün ve saatlerini kaydeden, hizmet noktalarini bildiren esnaf, yüzde sifir komisyonla bundan sonra vatandaslardan siparis alabilecek.
Kaynak: İHA