Tuşba Belediye Başkanı Akman'ın 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Akman, mesajında, ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve gelişmesinde emek ve alın terleriyle önemli katkı sağlayan işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ettiğini belirtti.

1 Mayıs'ın ülkelerin gelişmesinde, ekonomilerinin güçlenmesinde büyük emeği bulunan işçilerin hak arayış mücadelesinin simgesi olduğunu vurgulayan Başkan Akman, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Millet olarak, işçinin, hakkını alın teri kurumadan vermenin kutsiyetine inanan bir kültürün mensuplarıyız. AK Parti Hükümetlerinin son yıllarda hangi sektörde olursa olsun, çalışan ve üreten, emek harcayan işçilerimizin çalışma koşulları, gelirleri ve kişisel hakları iyileştirilmiş ve iyileştirilmeye devam edilmektedir. İşçilerin emek mücadelesinin yanında koronavirüs ile de mücadele ediyoruz. Sağlık çalışanları başta olmak üzere herkesin üstüne düşen görevi fedakarca yerine getiriyor. Mücadelede emeği geçen başta sahada görev yapan temizlik çalışanları olmak üzere herkese teşekkür ederim. Yaşanan bu zor süreci dayanışma içerisinde aşacağız. Dünyanın her yerinden sağlık çalışanlarının Kovid-19 salgınına karşı yürüttükleri takdire şayan mücadelenin bir benzerinin de işçilerimiz sahada veriyor. Görünmez kahramanlar olarak adlandırdığımız işçilerimiz aylardır sahada Covid-19 salgınına karşı bir yanda çevre temizliğini yürütürken, bir yanda da yıkama ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyorlar."

Kaynak: AA