KAYÜ Seyrani Kampüsü Girişi Ve Nizamiye Binası Yapımı İçin Protokol İmzalandı

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Develi Seyrani kampüsü girişi ve nizamiye binasının yapımı için protokol imzalandı.

KAYÜ'den yapılan açıklamaya göre, protokol törenine Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, hayırsever Mustafa Beşparmak, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakkı Büyükbaş ve Hüseyin Şahin MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Delice katıldı.

Rektör Karamustafa, Develi Belediyesi ile bir madencilik şirketi tarafından yaptırılacak olan kampüs girişi ve nizamiye binası için emeği geçenlere teşekkür etti.

Kayseri'nin hayırsever bir kent olduğunu belirten Karamustafa, şunları kaydetti:

"Develi Seyrani kampüsümüz, hayırseverlerimizin, Develi Belediyemizin, Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle gün geçtikçe her zaman iyiye giden bir eğitim ve öğretim merkezi olma yolunda ciddi bir şekilde ilerliyor. Bugün düne göre çok daha iyi durumdayız. Devletimizin imkanlarıyla, hayırseverlerimizin destekleriyle, bizlerin hep beraber el ele çalışmasıyla bu kampüs nitelikli öğrenciler, memleketine hizmet eden gençler yetiştirecek."

Başkan Cabbar da, KAYÜ Develi Seyrani kampüsüne sürekli destekte bulunduklarını ve bundan sonra da destekte bulunmaya devam edeceklerini aktardı.

Kaynak: AA