AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'den Kobani Olayları Davası Paylaşımı Açıklaması

'Birliğimize kastedenler, ayrılıkçı amaçlarla sokakları kan gölüne çevirenler, terör faaliyetleri ile ülkemizi esir almaya çalışanlar için, Yasin Börü, Ahmet Dakak, Riyat Güneş, Hasan Gökguz ve 37 kişinin katilleri için şimdi hesap vakti' 'Çok sayıda avukat arkadaşımız duruşmada hazır bulunuyorlar ve davanın bütün aşamalarını sonuna kadar yakinen takip edecekler'.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Kobani olayları davasıyla ilgili, "Birliğimize kastedenler, ayrılıkçı amaçlarla sokakları kan gölüne çevirenler, terör faaliyetleri ile ülkemizi esir almaya çalışanlar için, Yasin Börü, Ahmet Dakak, Riyat Güneş, Hasan Gökguz ve 37 kişinin katilleri için şimdi hesap vakti." ifadelerini kullandı.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin 108 sanıklı davanın Ankara'da görülmeye başlandığını hatırlattı.

AK Parti MKYK Üyesi Genel Sekreter Yardımcıları Avukat Cem Şahin ve Avukat Türk İslam Karakoç ile AK Parti'nin avukatları Muammer Cemaloğlu ve Burhanettin Sevencan'ın davayı takip ettiğini bildiren Fatih Şahin, şunları kaydetti:

"Avukatlarımız, geçtiğimiz hafta mahkemeye sundukları dilekçeyle AK Parti olarak şikayetlerimizi beyan ettiler ve davaya katılma talebinde bulundular. Duruşmada, şikayetlerimizi ve katılma talebimizi sözlü olarak da ifade edecekler. Yine Genel Merkez ve Ankara il ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatlarımızdan çok sayıda avukat arkadaşımız duruşmada hazır bulunuyorlar ve davanın bütün aşamalarını sonuna kadar yakinen takip edecekler.

Birliğimize kastedenler, ayrılıkçı amaçlarla sokakları kan gölüne çevirenler, terör faaliyetleri ile ülkemizi esir almaya çalışanlar için, Yasin Börü, Ahmet Dakak, Riyat Güneş, Hasan Gökguz ve 37 kişinin katilleri için şimdi hesap vakti."

Kaynak: AA