CHP'de yeni skandal! CHP'li Maltepe Belediye Başkanı alkollü araç kullandı kaza yaptı!

Maltepe Belediye Başkanı CHP'li Ali Kılıç'ın alkollü şekilde otomobil kullanırken kazaya karıştığı iddia edildi. Kılıç'ın otomobiline çarptığını öne süren kadın, kendilerine susmaları için para teklif edildiğini belirtti.

CHP'de yeni skandal! CHP'li Maltepe Belediye Başkanı alkollü araç kullandı kaza yaptı!
CHP'de yeni skandal! CHP'li Maltepe Belediye Başkanı alkollü araç kullandı kaza yaptı!
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Başkan Yardımcısı Canan Döner ile birlikte alkol aldıktan sonra seyir halindeyken bir araca çarparak kaçtı.

Ali Kılıç, alkollü olarak araca çarpıp kaçtıktan sonra Maltepe Belediyesi Özel Kalem Müdürü Umut Polat kaza yerine gelerek olayı kapatmak istedi.

Umut Polat, alkolü bir şekilde araç kullanan Ali Kılıç'ın çarptığı araç sahibinin tüm zararlarını karşılamayı teklif etti.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kazadan sonra Özel Kalem Müdürü Umut Polat'ın getirdiği yine Maltepe Belediyesi'ne alt bir başka araçla alkollü bir şekilde yine aracı kendisi kullanarak olay yerinden kaçtı.

Ali Kılıç'ın çarpma anı, olay yerinden kaçma anı ve Özel Kalem Müdürü Umut Polat'ın olayı kapatma anları kazazede tarafından görüntülendi.

'SUSALIM DİYE PARA VERİYORLAR!'


Kazazede kadın söz konusu videoda, 'Merhaba şu an bu görmüş olduğunuz araç Maltepe Belediye başkanının aracı ve kendisi kullanıyordu bu aracı. Full alkollüydü bize geldi çarptı aracımın şu şekilde. Ve kalemini gönderdi bize ikna etmeye çalışıyor. Medyaya vermeyin diye ısrar ediyor. Kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil. Burası Bağdat Caddesi'ne giden bir yol. Hemen kaçtılar zaten. Korkudan sesim titriyor. Bizi ikna etmeye çalışıyorlar 'para verelim, rüşvet verelim' diyorlar. Kesinlikle kabul etmiyoruz. Kanun var, kaçamazsın sen' ifadelerini kullandı.




BELEDİYE İDDİALARI REDDETTİ!


Maltepe Belediyesi'nden ise olayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, 'Sosyal medya hesaplarında bir personelimizin karıştığı trafik kazası üzerinden ortaya atılan iddialar tamamen gerçek dışı ve maksatlıdır' denildi.