Pamukkale Belediyesi Turizm Yatırımlarına Devam Edecek

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yaz aylarına kadar salgının kontrol altına alınıp turizm sektörünün canlanmasını umduğunu kaydetti.

Örki, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, turizmin ülke ve dünya için önemine dikkat çekerek, Pamukkale'nin ülke turizminin en önemli unsurlarından biri olduğunu belirtti.

İlçenin turizm açısından zengin bir potansiyele sahip olduğunu, bir turizm ilçesi olarak çok sayıda yatırımı devreye aldıklarını ifade eden Örki, şu ifadelere yer verdi:

"Pamukkale'nin güzelleşmesi için gereken ne varsa yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Koronavirüs 2020 yılında tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de turizmi olumsuz etkiledi. 2021 yılı yaz aylarına kadar koronavirüs salgınının sona erip eski sağlıklı günlere kavuşulmasıyla birlikte turizm sektörünün de canlanmasını umuyorum. Türkiye tüm alanlarda olduğu gibi turizmde de 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlerken biz de elimizdeki turizm değerlerinin daha da ilgi görmesi için vizyon projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA