Kayseri Büyükşehir Belediyesinde İstişare Toplantısı Yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyelerin hizmet ve yatırımlarını değerlendirmek amacıyla AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediye Başkanlarının katıldığı istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükkılıç'ın makamında gerçekleşen toplantıda hizmet ve yatırımlar ele alınırken, ilçe belediye başkanları ilçelerindeki mevcut durum ve Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyonu gerektiren konuları anlattı.

Pandemi ile mücadelenin de konuşulup değerlendirildiği toplantıya ilişkin Büyükkılıç, uyum kültürü içerisinde durum değerlendirmesi yapmanın önemine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Kayseri 16 ilçesiyle bir bütündür. İstişarede hayır vardır diyerek, değerli başkanlarımızla bir araya gelip, fikir alışverişi yapıyoruz. Koordineli çalışmalarla yeni projeler ve çözümler üretiyoruz. Pandemi ile mücadele konusuna da özel önem verdiğimiz toplantı son derece verimli geçti. Yerel yönetimler olarak yapmamız gereken çalışmaları ilçelerimizle birlikte sürdürmeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA