Melikgazi Belediyesi Personeline Trafik Eğitimi Verildi

Melikgazi Belediyesi, hizmet içi eğitim kapsamında alt yapı personeline çalışma alanlarında alınması gereken trafik önlemleri ve uyulması gereken trafik kuralları konusunda eğitim düzenledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, trafikte geri dönüşü olmayan sonuçların ortaya çıkmaması için bilinçlendirme ve eğitime büyük önem verdiklerini belirtti.

"Trafik güvenliğinde en önemli konu görmek, duymak ve görünür olmaktır" ifadesini kullanan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Bir riski ne kadar önceden fark edersek kendimizi koruma şansımız o kadar yüksek olur. Belediyemiz bünyesinde çalışan alt yapı ve asfalt saha sorumluları ve trafik ekiplerine iş güvenliği ve trafik önlemleri konusunda eğitim verildi. Eğitim veren polis memurları yol kenarında çalışan personelin görünür yansıtıcı yelek giymeleri, yollarda çalışırken karşıdan karşıya geçmelerde önlem alarak, dikkatli geçmeleri ve araç içinde seyahat ederken emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı. Yürütülen yol çalışmaları sırasında sahada çalışan personele trafik levhalarının doğru kullanılması amacıyla verilen eğitim belli aralıklarla devam edecek."

Kaynak: AA