AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Açıklaması 'Şehirde Uyum Kültürü Var'

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'ye hizmet etme yolunda uyum içinde çalışıldığını ve birçok projenin hayata geçeceğini bildirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erciyes AŞ hizmet binasında yatırım ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç tarafından şehre yapılacak projelerle ilgili Özhaseki'ye sunum yapıldı.

Özhaseki, toplantıyla ilgili şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinin faaliyetlerini incelemek üzere toplandık. Sağ olsun arkadaşlar geçmişte yapılan projeleri, devam eden inşaatları ve önümüzdeki günlerde Kayseri'ye kazandıracakları eserleri tek tek bizlere gösterdiler. Üzerinde fikir yürüttük, istişare ettik. Kayserimiz için önemli gördüğümüz bu projelerin nasıl gerçekleştirileceği konusunda fikir birliğine vardık. Şehrin her bir tarafında yüzlerce demek daha doğru olur, işler başlayacak, şehrimiz şantiyeye dönüşecek."

Bütün belediye başkanlarının amacının hizmet olduğunu vurgulayan Özhaseki, "Daha güzel, daha yaşanabilir bir Kayseri için ne gerekiyorsa ne eksik olarak görülüyorsa, vatandaş neyi bekliyor, ümit ediyorsa onu tespit edip yapmaya çalışıyoruz. Şehirde uyum kültürü var, başkanların kendi aralarında müthiş bir muhabbet var. Memduh abinin liderliğinde dostça bir hava içerisinde projeler yapılıyor." ifadelerini kullandı.

Kayseri'de güçlü belediyelerin yanı sıra projeleri yapabilecek güç ve mali yapı olduğuna dikkati çeken Özhaseki, "Türkiye'de zaten belediyeler açısından hem kurumsal yapının güçlülüğü hem iş yapma beceresi hem de şehircilikte en önde gözüken şehirlerin başında Kayseri'miz geliyor. Bunun yıllardır verilen emeğin yanı sıra, bugünkü arkadaşlarımızın iyi niyetli aynı tavrı sürdürmeleri çok önemli, bu durumu görüyoruz. Şehirde de uyum kültürü var." değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıya, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve il başkan yardımcıları katıldı.

Kaynak: AA