Niğde'de, Terör Örgütü PKK Tarafından 13 Türk Vatandaşının Şehit Edilmesine Tepki

Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir, Pençe Kartal-2 Harekatı bölgesinde yer alan Gara'da 13 Türk vatandaşını şehit eden terör örgütü PKK'ya tepki gösterdi.

Demir, yaptığı yazılı açıklamada, Gara'da 13 asker ve polisin haince ve kahpece şehit edilmesini nefretle kınadığını belirtti.

Şehit yakınları ve Türk milleti olarak bu hainliği asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını bildiren Demir, şunları kaydetti:

"Ocaklarımıza ateş düşüren bu hainlere devletimiz tarafından en kısa zamanda gereken cevap verilmeli ve tüm terör örgütleri için idam getirilmelidir. Niğde şehit aileleri olarak terör örgütüne yardım ve yataklık eden siyasi parti veya STK'lerin kapatılmasını ve gereken en ağır cezanın verilmesini talep ediyoruz. Gazi meclisimizde PKK'nın savunuculuğunu yapan HDP'lilerin vekilliklerinin düşürülmesini ve meclisimizden çıkarılmasını istiyoruz. Bunların attığı her adım, milletimiz adına bir ihanettir."

Demir, şehit aileleri olarak idam yasasının en kısa zamanda gazi meclise getirilmesini talep ettiklerin, bu yasayı talep etmenin şehit aileleri ve gazilerin en doğal hakkı olduğunu aktardı.

Kaynak: AA