Memleket Partisi Kusadasi Ilçe Baskani Sargin Ve Yönetimi Görevden Alindi

Memleket Partisi Aydin Il Yönetimi, Kusadasi Ilçe Baskani Hasan Sargin ve ilçe yönetimini görevden aldi.

Memleket Partisi Kusadasi Ilçe Baskani Sargin Ve Yönetimi Görevden Alindi
Memleket Partisi Aydin Il Yönetimi olagan toplantisinda flas bir karara imza atti. Memleket Partisi Kusadasi Ilçe Baskani Hasan Sargin ve yönetimi genel merkezin onayi ve il yönetiminin oy çokluguyla verdigi kararla görevden alindi.

"Emekleri için tesekkür ederiz"

Kararla ilgili bir açiklama yapan Memleket Partisi Aydin Il Baskani Cavit Yenipazarli, görevden alinan Hasan Sargin ve yönetimine bugüne kadarki olan hizmetleri için tesekkür ederek, "Genel merkezimizin onayiyla, Aydin Il Baskanligi olarak yapmis oldugumuz toplantida yönetim olarak aldigimiz karar neticesinde oy çokluguyla Kusadasi Ilçe Yönetimi görevden alinmistir. Bugün Kusadasi’na giderek arkadaslardan evraklari teslim aldim. Partimizde yorgunluktan dolayi bir nöbet degisimi yasandi. Arkadaslarimiz partimizde çalismaya devam edecekler. Hasan baskanim sag olsun her zaman göreve hazir oldugunu ifade etti ve bir tatsizlik yasanmadi. Partimizin yapilanmasinda ve bugünlere gelmesinde göstermis olduklari mücadeleden ve emeklerinden dolayi kendilerine tesekkür ederim" dedi.



Il yönetimi tarafindan kayyum heyeti atandi

Sargin ve yönetiminin görevden alinmasinin ardindan partinin il yönetimi tarafindan 5 kisilik kayyum heyeti atandi. Heyet baskanligina ise ayni zamanda il yöneticisi olan Cüneyt Yigit getirildi.

Heyet tarafindan geçici bir ilçe yönetimi kurulacagi ve tüzük geregi 30 gün içerisinde seçim yapilarak yeni yönetim olusturulacagi bildirildi.

Kaynak: İHA