Karabük'te 54 Okulda Kütüphane Olusturulmasi Hedefleniyor

Milli Egitim Bakanligi tarafindan hazirlanan "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsaminda Karabük’te 10 okulda kütüphane olusturuldu.

Karabük'te 54 Okulda Kütüphane Olusturulmasi Hedefleniyor
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan’in himayelerinde Milli Egitim Bakanligi tarafindan hazirlanan "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsaminda Karabük Gazi Mustafa Kemal Ilkokulu’nda olusturulan kütüphanenin açilisi düzenlenen törenle gerçeklestirildi.

Törene Il Milli Egitim Müdürü Nevzat Akbas’in yani sira müdürlük yöneticileri, Okul Müdürü Seda Parçali, egitim bölgesi okul müdürleri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Akbas, el emegi göz nuru ile yapilan kütüphanenin okula hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Açilisin ardindan Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lise’mizin ögretmen ve ögrencileri tarafindan hazirlanan kütüphanenin raf ve masalari için tesekkür eden Akbas, proje kapsaminda kütüphanesi bulunmayan okullara kisa süre içerisinde kütüphane kazandirmak adina tüm imkanlarin seferber edildigini belirterek, "Karabük’te kütüphanesiz okul kalmayacak. Ilimizdeki 54 okulumuza yilsonuna kadar kütüphane yapilmasini hedefliyoruz. Bugün buradaki okulumuz ile birlikte 10 tane okulumuza da proje kapsaminda kütüphane olusturuldu. Bu projeye hayirseverlerimiz de katkida bulundu. Elbirligi ve güç birligi içerisinde çalismalarimiz devam ediyor" dedi.

Kaynak: İHA