Kütahya'da Yarismada Dereceye Giren Ögrencilere Ödülleri Verildi

Kütahya Il Milli Egitim Müdürlügünce düzenlenen “Birlikten Sevgi Dogar” temali resim yarismasinda dereceye giren ögrencilere ödülleri verildi

Kütahya'da Yarismada Dereceye Giren Ögrencilere Ödülleri Verildi
"3 Aralik Uluslararasi Engelliler Günü" kapsaminda çocuklarin özel gereksinimli bireylere yönelik farkindaligini artirmak amaciyla düzenlenen "Birlikten Sevgi Dogar" temali resim yarismasi kapsaminda dereceye giren ögrencilere ödülleri verildi.

Ortaokul ögrencilerine yönelik yapilan yarismada birinci ve üçüncü olan ögrencilere ödülleri Il Milli Egitim Müdürlügünde verilirken, ikinci olan ögrenci ödülünü Tavsanli Ilçe Milli Egitim Müdürlügü’nde aldi.

Yarismada birinci olan Atakent Ortaokulu ögrencisi Yasam Tosun ile üçüncü olan Hüsnü Kisioglu Ortaokulu ögrencisi Fatmanur Esen ödüllerini Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit’ten aldilar. Müdür Hasan Basyigit, ögrencileri tebrik ederek basarilarinin devamini diledi.

Yarismada ikinci olan Özel Tavsanli Bil Ortaokulu ögrencisi Fatma Çakmak ödülünü Tavsanli Ilçe Millî Egitim Müdürü Salim Karaboga’dan aldi.
Kaynak: İHA