Bozkir'da Bagimlilikla Mücadele Ilçe Koordinasyon Kurulu Toplantisi Düzenlendi

Konya'nin Bozkir ilçesinde Bagimlilikla Mücadele Ilçe Koordinasyon Kurulu toplantisi, Bozkir Kaymakami Fatmagül Dalmis baskanliginda kurul üyelerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Uyusturucu, uçucu madde ve tütün kullanimi ile ilgili mücadelenin etkili ve kapsamli bir sekilde sürdürülebilmesi, ilgili kurumlar arasinda koordinasyonun saglanmasi, bagimlilikla mücadelede karsilasilan sorunlar ve yapilmasi gereken çalismalarin degerlendirildigi toplanti, görüs ve önerilerin alinmasi ile sona erdi.

Toplanti çerçevesinde alinan kararlar sonrasinda ögrenci velilerine ve Bozkir Meslek Yüksek Okulu ögrencilerine yönelik bilgilendirme konferansi düzenlendi.

2021-2022 egitim ögretim yilinda Bilgiden Bilince Farkindalik Konferanslari kapsaminda uyusturucu bagimliligi ve davranissal bagimliliklarla mücadelede farkindalik olusturmak amaciyla uygulamaya konulan "En Iyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsaminda, Bozkir Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ögrenci velilerine ve Bozkir Meslek Yüksekokulu ögrencilerine yönelik uzman personel tarafindan bilgilendirme konferansi düzenlendi.

Kaynak: AA