'Karapinar Gençleri Degerleriyle Bulusuyor' Etkinligi

Karapinar Belediyesi Karapinar Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile Yesilay Karapinar Subesi tarafindan "Karapinar gençleri degerleri ile bulusuyor”" programi düzenlendi.

Gedik Holding Baskan Yardimcisi ve Gedik Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ahmet Kesik, Yeni Belediye Dügün Salonundaki programda üniversite sinavina hazirlanan ögrencilerle sohbet etti.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi'nin okunmasinin ardindan Prof. Dr. Ahmet Kesik, ögrencilere kendileri olmalarini tavsiye ederek, kendi hayatindan örnekler verdi.

Prof. Dr. Kesik, "Hedefimize ulasmak için, ne istedigimizi çok iyi bilmeliyiz. Dogru alanda ve dogru yerde olmaliyiz. Internette arastirmaliyiz, kitaplari okumali ve videolar izlemeliyiz. Basarili insanlar ile konusmak ve tecrübelerinden yaranmak gerekir. Bugün basarili olmak istiyorsa geçmisimizle barisik olmaliyiz. Tercilerinizi bugüne degil gelecege yönelik yapmalisiniz." diye konustu.

Kesik daha sonra ögrencilerden gelen sorulari cevapladi.

Programa Ilçe Kaymakami Oguz Cem Murat, Belediye Baskani Mehmet Yaka Ilçe Milli Egitim Müdürü Ibrahim Önal, Konya Yesilay Sube Baskani Zeliha Üstün Argon, Yesilay Karapinar Baskani Erhan Uysal ile ögrenciler katildi.???????

Kaynak: AA