Miniklerden 'Masal Saati' Etkinligine Yogun Ilgi

Merkezefendi Belediyesi Kültür Müdürlügü tarafindan ‘Masal Saati’ adli masal okuma etkinligi düzenlendi.

Miniklerden 'Masal Saati' Etkinligine Yogun Ilgi


Merkez Kütüphane’de gerçeklestirilen etkinlikte çocuklara hayal gücünü artirma, dikkatini, hafizasini, dil becerisini ve kelime dagarcigini gelistirmek, onlara okuma aliskanligi kazandirmak amaciyla masallar anlatildi.

Masallari can kulagiyla dinleyen minikler daha sonra boya kalemleri ile kâgitlara birbirinden güzel eserleri çizdiler. Ortaya renkli görüntülerin çiktigi etkinlige minikler yogun ilgi gösterdi. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan da etkinlige katilarak 4-7 yas arasindaki miniklerle bir araya geldi.

“Miniklerimiz yogun ilgi gösterdi”

Kültür, sanat ve egitim alaninda birçok çalisma ve etkinlik gerçeklestirdiklerini belirten Baskan Dogan, “Çocuklarimizin fiziksel ve zihinsel gelisimlerine olumlu katki saglamak amaciyla düzenledigimiz etkinligimize miniklerimiz yogun ilgi gösterdi. Bu durum da bizi fazlasiyla mutlu etti. Gelecegimiz olan çocuklarimizin küçük yasta egitim, kültür ve sanatla tanismasi bizler için çok önemli. Onlarin kültür ve egitim seviyesi ne kadar yüksek olursa ülkemizin de gelecegi aydinlik olur. Etkinligimize katilan miniklerimize ve ailelerine tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA