Sehit Murat Coskun Ortaokulu Kütüphanesine Kavustu

’Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesi kapsaminda Aliaga Sehit Murat Coskun Ortaokulu’nda ve Yeni Sakran Yunus Emre Ortaokulu’nda kütüphane açilisi gerçeklestirildi. Ögrencilerin büyük ilgisiyle karsilanan Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, ögrencilerle yakindan ilgilendi.

Sehit Murat Coskun Ortaokulu Kütüphanesine Kavustu
Izmir’in Aliaga ilçesinde ’Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesi kapsaminda, Aliaga Sehit Murat Coskun Ortaokulu ve Yeni Sakran Yunus Emre Ortaokulu’nda gerçeklesen açilis programlarina Aliaga Kaymakami Ömer Karaman, Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, Garnizon Komutani Albay Faruk Altun, Ilçe Jandarma Komutani Yusuf Can Gökgöz, Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Balikçioglu, Ilçe Milli Egitim Müdürü Dr. Erdogan Akyüz, hayirseverler ve ögretmenler katildi.

Katilimcilar, Aliaga Sehit Murat Coskun Ortaokulu’nda kurdele kesiminin ardindan kütüphaneyi ziyaret ederken Okul Müdürü Bengül Özelçi, katilimcilara okul ve kütüphane hakkinda bilgilendirmeler yapti. Kütüphane ziyareti sonrasinda kitap bagisinda bulunan kisi ve kurumlara tesekkür plaketleri takdim edildi.

Aliaga Sehit Murat Coskun Ortaokulu’nun 2019-2020 yili egitim ögretim döneminden bu yana egitim faaliyetlerine devam ettigini belirten Okul Müdürü Bengül Özelçi, “Yeni bir okul olmamiza ragmen tüm eksiklerimiz Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüzün destekleri ile Aliaga Belediyesi ve kisi ve kuruluslarca giderildi. Türkiye genelinde kütüphanesiz okul kalmasin projesi kapsaminda da okulumuzda kütüphane açilisini gerçeklestirdik. Kütüphanemizde ögrencilerimizin faydalanabilecegi bin 600 adet kitabimiz bulunuyor. Tüm ögretmen ve ögrencilerime okulumuza kattiklari güzelliklerden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.



Sehidin ismi kütüphanede yasatilacak

Yeni Sakran Yunus Emre Ortaokulu’nda açilisi gerçeklestirilen kütüphaneye Konya’da egitim uçusunda yasanan kaza sonucu sehit olan Hava Pilot Yüzbasi Burak Gençcelep’in ismi verildi.

Aliaga heyetinin katildigi açilis etkinliginde Sehit Hava Pilot Yüzbasi Burak Gençcelep’in babasi Mehmet Gençcelep de yer aldi.

Ögrencilerden Baskan Serkan Acar’a Büyük Ilgi

Kütüphane açilislarina katilan Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, ögrencilerin ilgi odagi oldu. Ögrencilerin büyük sevgisiyle karsilasan Baskan Serkan Acar, ögrencilerle yakindan ilgilendi. Ögrencilerin fotograf çekim isteklerini de geri çevirmeyen Baskan Serkan Acar, ögrencilerle bol bol fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA