Bayburt Üniversitesi Ögrencilerinden Kan Bagisi

Bayburt Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi Bölümü ikinci sinif ögrencileri, Topluma Hizmet Uygulamalari dersi kapsaminda kan bagisi kampanyasi düzenlendi.

Bayburt Üniversitesi Ögrencilerinden Kan Bagisi
Spor Bilimleri Fakültesi ögretim elemanlarindan Ögr. Gör. Dr. Üstün Türker öncülügünde gerçeklestirilen etkinlik, Bâbertî Külliyesi Spor Bilimleri Fakültesinde yapildi. Düzenlenen kampanyaya akademisyenler ve ögrenciler yogun ilgi gösterdi.

Bayburt Üniversitesi ile Türk Kizilay Erzurum ve Bayburt Sube Baskanliklari is birligiyle gerçeklesen kan bagisi etkinligine Genel Sekreter Nazmi Karabulut, Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Çetin Yaman, Genel Sekreter Yardimcisi Cuma Aytemur, akademik ve idari personeller ile ögrenciler katildi.

“Iyilik Kanimizda Var” sloganiyla düzenlenen kan bagisi etkinligine katilanlara tesekkür eden Dekan Yaman, kan bagisinin önemine dikkati çekerek “Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi Bölümü ögrencilerimiz Topluma Hizmet Uygulamalari dersi kapsaminda çok önemli bir etkinlik düzenliyorlar. ‘Kan bir gün hepimize lazim olabilir’ cümlesini hiç unutmamaliyiz. Toplumsal sorumluluk bilinci ile hareket ederek kan verme konusunda duyarliligin artirilmasina destek olan ögrencilerimizi, akademik ve idari personelimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA