14 Yasindaki Çocuk Kolunu Isiran Köpekbaliginin Burnunu Sikarak Saldiridan Kurtuldu

Meksika’da 14 yasindaki bir çocuk dalis yaptigi sirada köpekbaligi saldirisina ugradi. Köpekbaligi tarafindan kolu isirilan genç, saldiridan köpekbaliginin burnunu sikarak kurtuldu.

14 Yasindaki Çocuk Kolunu Isiran Köpekbaliginin Burnunu Sikarak Saldiridan Kurtuldu


Meksika’nin Quintana Roo eyaletindeki Mahahual sehrinde 14 yasindaki David Rodriguez isimli çocuk, balik avlamak için dalis yaptigi sirada köpekbaligi saldirisina ugradi. Köpekbaligi tarafindan kolu isirilan çocuk, saldiridan yarali olarak kurtuldu. Hastaneye kaldirilan çocugun, kolundaki bazi kaslarda doku kaybi ve tendonlarinda hasar tespit edildi.

Köpekbaliginin burnunu sikarak saldiridan kurtuldu

Rodriguez’in annesi Margarita Cortes Valenzuela yaptigi açiklamada, oglunun yillardir dalis tutkusu oldugunu ve de ek gelir saglamak amaciyla dalarak balik avladigini ifade ederken, saldiri sirasinda oglunun daha önce izledigi belgeselleri hatirlayarak köpekbaliginin burnunu sikarak kurtuldugunu belirtti.



Yardim kampanyasi baslatildi

Su anda sadece antibiyotik ve agri kesici tedavisi alan Rodriguez için doktorlar, plastik cerrahi operasyon gerektigini belirtti.

Quintana Roo’da uygulanmayan bu operasyon için gencin baska bir eyalete gitmesi gerekiyor. Bu nedenle gencin ailesi ve yakinlari ulasim ve operasyon masraflarini karsilamak amaciyla yardim kampanyasi baslatti.
Kaynak: İHA