Sefaatli Meslek Yüksekokulu Ögrencilerinden 'Bir Gün Herkes Kick Boks Yapacak' Projesi

Yozgat Bozok Üniversitesi Sefaatli Meslek Yüksekokulu Rekreasyon ve Spor Ögrenci Toplulugu sosyal sorumluluk kapsaminda "Bir Gün Herkes Kick Boks Yapacak" projesini hayata geçirdi.

Projenin akademik danismanligini ve yürütücülügünü yapan Kick Boks Milli Takim Antrenörü ve Ögretim Görevlisi Metin Gümüsay, projeye okulda bulunan tüm programlardan kick boks spor dalina ilgi duyan ögrencilerin dahil oldugunu söyledi.

Gümüsay, daha önce de "Sefaatlili kadinlar kick boks yapiyor, saglikli kaliyor" projesi hazirladiklarini, ilçedeki kadinlarin yogun ilgi gösterdigini anlatarak, "Simdi de okulumuz ögrencilerine yönelik proje hazirladik. Antrenmanlarimizi Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümünün savunma ve dövüs sporlari uygulama alaninda yapiyoruz. Amacimiz, ögrencilerimizin ders disi zamanlarini sporla degerlendirmelerini saglamak. Inaniyorum ki bu proje sayesinde ögrencilerimiz arasindan yetenekli sporcular çikarak ve yapilacak üniversiteler arasi müsabakalarda üniversitemizi gururla temsil edecek." dedi.

Ögrencilerin spora yogun ilgi göstermesinden memnun kaldiklarini dile getiren Gümüsay, "Projemize destek veren Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörümüz Sayin Prof. Dr. Ahmet Karadag'a, Türkiye Kick Boks Federasyonu Baskani Salim Kayici'ya, okul müdürümüz Ögr. Gör. Ahmet Kasik hocamiz ile Sefaatli Halk Egitim Merkezi Müdürü Rafet Çagli’ya tesekkür ediyorum." diye konustu.

Kaynak: AA