Kahramanmaras'taki Kazada Agir Yaralanan Uzman Onbasi Da Hayatini Kaybetti

Kahramanmaras’taki 1 askerin hayatini kaybettigi kazada agir yaralanan Uzman Onbasi Serhat Kaya, tedavi gördügü hastanede 9 günlük yasam mücadelesini kaybetti. Serhat Kaya, ayni kazada hayatini kaybeden Piyade Uzman Onbasi Ismail Acar gibi memleketi Karaman’da son yolculuguna ugurlandi.

Kahramanmaras'taki Kazada Agir Yaralanan Uzman Onbasi Da Hayatini Kaybetti
Kaza, 18 Aralik’ta Kahramanmaras’in Göksun ilçesi Keklikoluk mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Göksun ilçesinden Kayseri Pinarbasi istikametine giden Serhat D. (28) idaresindeki 38 SF 676 plakali otomobil kaza yapti. Kazada otomobilde bulunan Karamanli Piyade Uzman Onbasi Ismail Acar olay yerinde hayatini kaybederken, 3 asker arkadasi da yaralandi. Yarali askerlerden durumu agir olan Uzman Onbasi Serhat Kaya da, tedavi gördügü hastanede 9 gündür sürdürdügü yasam mücadelesini kaybetti.

Dualarla son yolculuguna ugurlandi

Karayolu ile Karaman’a getirilen Serhat Kaya’nin cenazesi ilk olarak Ibrahim Hakki Konyali Mahallesindeki baba ocagina getirildi.

Burada helallik alindiktan sonra Serhat Kaya’nin cenazesi topraga verilmek üzere merkeze bagli Damlapinar köyüne götürüldü. Serhat Kaya için ikindi namazinin ardindan köy camisinde cenaze namazi kilindi. Namaza Kaya’nin ailesi ve yakinlari ile Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Isik, Karaman Belediye Baskani Savas Kalayci, Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Mustafa Çetinkaya, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluslarinin baskanlari ve vatandaslar katildi.

Kilinan namazin ardindan Uzman Onbasi Serhat Kaya, köy mezarliginda dualarla defnedildi.
Kaynak: İHA