Izmir'de Korkunç Olay Açiklamasi Tartistigi Sahsi Öldürdü, Intihar Etti

Izmir’in Karsiyaka ilçesinde alacak-verecek meselesi yüzünden tartistigi sahsin tabancayla vurarak öldüren uzman çavus intihar etti.

Izmir'de Korkunç Olay Açiklamasi Tartistigi Sahsi Öldürdü, Intihar Etti
Olay, aksam saatlerinde Bostanli Mahallesi 1671 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, alacak-verecek meselesi yüzünden aralarinda husumet bulunan Berkan Ergün (32) ile Uzman Çavus Ibrahim Karci arasinda, Ergün’e ait 35 DC 6533 plakali Ford marka aracin içerisinde tartisma çikti. Çikan tartismanin büyüyesi üzerine ikili araçtan inerek kaldirim üzerinde kavgaya etmeye basladi.

Bu esnada Karci, üzerinde tasidigi tabanca ile ates ederek Ergün’ü yüz kismindan yaraladi.

ÖLDÜRDÜGÜ KISININ ARACINI ALIP KAÇTI

Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese çok sayida polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edilirken, bu esnada Karci, Ergün’e ait araci alarak olay yerinden kaçti. Adrese gelen saglik ekiplerince agir yarali durumdaki Berkan Ergün, Izmir Çigli Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Ergün, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

INTIHAR ETTI

Polis ekiplerince olayi gerçeklestiren ve kaçarak kayiplara karisan süpheliyi yakalamak için genis çapli arastirma baslatilirken, kisa süre içerisinde Karci’nin 35 DC 6533 plakali otomobili Bestekar Sadi Hosses Sokak üzerinde park ederek terk ettigi tespit edildi. Adrese intikal eden ekiplerce araç içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulunurken, izini kaybettirerek kaçan Ibrahim Karci’nin yaklasik 1,5 saat sonra Gaziemir ilçesinde intihar ettigi belirlendi.

Öte yandan, olay yeri inceleme ekipleri çalismalarini tamamlarken, baslatilan sorusturmanin sürdügü ögrenildi.

(Mustafa Iç/IHA)
Kaynak: İHA