Teknolojiseverlere Yilbasi Hediyesi Seçenekleri

Yeni yil yaklasirken birçok insan sevdiklerine hediye aliyor. Hem alinan kisiyi degerli hissettiren hem de 2022’yi bir yenilikle karsilamak için yapilan bu yilbasi alisverisleri arasinda özellikle kirmizi renkli olanlar ön plana çikiyor.

Teknolojiseverlere Yilbasi Hediyesi Seçenekleri
Yeni yil yaklasirken teknoloji firmalari ürün yelpazelerini genisletiyor. Elektronik perakendecisi MediaMarkt, yilbasinin en çok tercih edilenlerinden olan ‘kirmizi’ hediye konseptine özel olarak kirmizi renkli çesitli ürünleri de teknolojiseverler için bir araya getirdi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, öne çikan ürünler arasinda mutfak gereçlerinden ses sistemleri gibi örnekler yer aliyor.

Kirmizi renk seçenegi bulunan kablosuz hoparlör, ufak boyutu ve 5 saate varan pil ömrüyle de dikkat çekiyor. Farkli markalardan çesitli özelliklere sahip elektrikli çay makinelerini teknolojiseverlerin begenisine sunuluyor. Sicak içeceklerde çay yerine kahveyi tercih edenler için kirmizi kahve makineleri de bulunuyor.

Birbirinden kirmizi renk alternatifleri bulunduran diger bir kategori ise mutfaklarin en çok tercih edilen ürünlerinden olan tost makineleri olarak öne çikiyor.

Bu ürünlerin yani sira mutfaklarin en çok tercih edilen diger ürünlerinde de kirmizi renkli alternatifler mevcut. Özellikle pandemi sürecinde birçok insanin evde daha çok yemek yapmasiyla birlikte yogun kullanilan ürünler arasinda yer alan blender, dograyici, mikser, su isiticilarinin kirmizi renklileri oldukça genis fiyat araliklariyla tüketicilerin begenisine sunuluyor.

Kablolu, kablosuz, bluetooth, mikrofonlu veya oyuncu kulakligi kategorilerinde yüzlerce çesit ürün bulunduran MediaMarkt, yilbasina özel kirmizi kulakliklarin da önemli bir hediye alternatifi olacagini belirtiyor. Hediye seçenekleri arasinda saç, tiras veya agiz bakim kategorisi ürünleri de bulunuyor. Isil isil bir yilbasi geçirmek isteyenler için çesitli LED isiklar da ürün seçenekler arasinda yer aliyor.
Kaynak: İHA