Hirsizlik Süphesiyle Gözaltina Alindi, Avukat Odasinda Intihara Kalkisti

Aydin’in Didim ilçesinde hirsizlik süphesiyle gözaltina alinan sahis, emniyetteki avukat odasinda intihara tesebbüs etti. Süpheli hastaneye kaldirilirken, ailesi emniyet güçlerinden sikayetçi olacagini açikladi.

Hirsizlik Süphesiyle Gözaltina Alindi, Avukat Odasinda Intihara Kalkisti
Edinilen bilgiye göre, 17 Aralik Persembe günü Didim Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri bir insaattan demir çalindigi ihbari üzerine bölgeye gitti. Yapilan çalismalarda olay bölgesinde daha önceden de hirsizlik kaydi bulunan 26 yasindaki C.A. gözaltina alindi. Gözaltina alinan sahis, Didim Emniyet Müdürlügüne getirildi.

Iddiaya göre avukat görüsme odasina alinan C.A., odada bulunan kablo ile kendisini cam korkuluga asarak intihara kalkisti. Kisa süre sonra olayi fark eden emniyet güçleri sahsi kurtarip, saglik ekiplerine haber verdi. Didim Devlet Hastanesinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Söke Devlet Hastanesine sevk edilen C.A., yogun bakim ünitesinde tedavi altina alindi.

Aile emniyet güçlerinden sikayetçi

Olayin ardindan basina açiklamalarda bulunan süphelinin babasi Hasan Pangal, “Benim 3 evladim var. Ben yurt disinda oldugum sürede C. dünyaya gelince annesi kendi soyadini veriyor. Olayin meydana geldigi gün ise C., ’hirsizlik ihbari var’ diye gözaltina aliniyor. Gözaltina alindiktan sonra avukat odasina konuluyor. Orada sözde kablo ile intihar ediyor. Benim oglum intihar edecek biri degil. Ayrica emniyetin avukat odasinda kablonun ne isi var. Olay aniyla ilgili bize kamera görüntüleri de verilmedi. Benim oglum 15 dakikada nasil bu hale geldi. 11 gündür Söke’de yogun bakimda ve bitkisel hayatta. Biz bu olayin sorumlularinin ortaya çikartilmasini istiyoruz. Emniyet yetkilileri olayda ihmal var diyor, böyle ihmal olamaz. Bu konuda cumhuriyet savciligina sikayetçi olacagim. Gerekirse Içisleri Bakanligina kadar gidip hakkimi arayacagim" dedi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA