Eski Sevgilisinin Yüzünü Usturayla Kesen Adam Tutuklandi

Adana’da eski sevgilisinin yüzünü usturayla kesen saplantili asik tutuklandi. Sosyal medya hesabindan "Herkese elveda yakalandim" paylasimi yapan zanlinin ifadesinde "pismanim" dedigi ögrenildi.

Eski Sevgilisinin Yüzünü Usturayla Kesen Adam Tutuklandi
Merkez Çukurova ilçesinde yasayan 38 yasindaki A.O., 2017 yilinda Sefer B. (31) isimli bir genç ile sevgili oldu. Ancak genç kadin sevgilisinin kiskanç olmasi ve sürekli kendisini darp etmesinden dolayi 5 ay sonra ayrildi. Buna ragmen Sefer B.’den bir türlü kurtulamadi. Tekrar sevgili olmak isteyen Sefer B. vücudunun her tarafina kadinin adini ve sevgili oldugu tarihi yazdirip kadini rahatsiz etmeye devam etti. Ayrildiktan hemen sonra genç kadinin otomobiline silahli saldiri düzenledi.

3 yil önce ise A.O.’yu bacaklarindan 4 kursunla yaraladi. Bu olaydan dolayi Sefer B.’ye mahkeme önce 3 yil 9 ay hapis cezasi verip, daha sonra bu cezayi 2 yil 9 ay 22 güne düsürdü. Sefer B.’nin cezaevinde yattigi 4 aylik süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

Sefer B. tahliye edildikten sonra da tekrar birlikte olmak için kadini tehdit etmeye basladi.

Bu nedenle genç kadin 13 kez savciliga basvurarak sikayetçi oldu. Bu sikayetler sonunda genç kadina panik butonu verilip, Sefer B.’ye de elektronik kelepçe takilarak uzaklastirma cezasi verildi.

Ancak buna ragmen 28 Kasim günü aksam Sefer B., A.O.’nun bir restoranda oldugunu ögrenip elektronik kelepçeyi çikartarak restorana girip, kadini önce darp edip daha sonra da ustura ile yüzünü kesip olay yerinden kaçti. Kadinin yüzüne sayisiz dikis atilirken, Sefer B. ise polis tarafindan aranmaya baslandi.

Ihlas Haber Ajansi’nin 2 Aralik tarihinde yaptigi haberin ardindan dün yakalanan Sefer B., ifadesinin ardindan çikartildigi Sulh Ceza Hakimligi’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sefer B.’nin ise sorgusunda, ‘Pismanim, üzerime atilan suçlamayi kabul etmiyorum’ dedigi ögrenildi.

Polis tarafindan yakalandiktan sonra Sefer B.’nin sosyal medya hesabindan "Herkese elveda yakalandim" paylasimi yapmasi dikkat çekti.
Kaynak: İHA