Bagcilar'da Eglence Mekanlarina Yeni Yil Denetimi

Bagcilar Belediyesi ve Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, yeni yil öncesi eglence mekanlarini denetledi. Ruhsattan çalisma izinlerine, fiyat tarifesinden PCR testine kadar her detayin incelendigi uygulamalarda kurallara uymayanlar hakkinda idari ve cezai islem yapildi.

Bagcilar'da Eglence Mekanlarina Yeni Yil Denetimi
Bagcilar Belediyesi ile Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, yaklasan yilbasi öncesinde eglence sektörünü denetleme altina aldi. Yil basinda ve öncesinde ihtimal bir sorunu engellemek adina yapilan denetlemede kahvehaneler, kafeler, gece kulüpleri ve eglence mekanlari kontrol edildi. Isyerlerine birlikte giren zabita ve polis ekipleri, denetlemeye Genel Bilgi Taramasi (GBT) yaparak basladi.

Denetleme ekibi daha sonra kapali ortamda sigara içmek, canli müzik izin belgesi, ürünlerin son kullanma tarihleri, çalisma izni, PCR testi, fiyat tarifesi, ruhsat belgesi ve genel temizlik kurallarina uyulup uyulmadigina bakti. Görevliler, evraklarinda eksiklik bulunan, gerekli kosullarini saglamayan mekanlara idari ve cezai islem uyguladi. Ruhsatsiz olan isyerleri ise mühürlenerek ruhsat alincaya kadar faaliyetten men edildi.

"Ekiplerimiz 7/24 görev basinda”

Bölgedeki denetimlerin devam edecegini ifade eden Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici, “Yeni yila sayili günler kala hemsehrilerimizin sagligini tehdit edecek unsurlar konusunda incelemelerde bulunduk. Vatandaslarimizin huzur ve güvenligi için ekiplerimiz 7/24 görev basinda” dedi.

Bagcilar Belediyesi yeni yil öncesi denetimlerini 22 mahallede sürdürecek.
Kaynak: İHA