AK Parti Suluova Ilçe Baskani Temel, AA'nin 'Yilin Fotograflari' Oylamasina Katildi

AK Parti Suluova Ilçe Baskani Mustafa Temel, Anadolu Ajansinin düzenledigi "Yilin Fotograflari" oylamasina katildi.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt disinda çektikleri fotograflari inceleyen Temel, haber, yasam ve spor kategorilerinde birer fotograf için oy kullandi.

Temel, yasam kategorisinde Ismail Kaplan'in Kars'ta bir grup gönüllünün oyuncak dagitimi sirasinda aralarina girerek oyuncak alan 75 yasindaki Nadime Nine'nin "Mutluluk gözyaslari", sporda Mustafa Çiftçi'ye ait " Keyfim yerinde", haber kategorisinde ise Elif Öztürk Özgöncü'nün "Yorgun kahramanlar" baslikli fotograflarina oy verdi.

Seçmekte zorlandigi fotograflarin kendisini hem duygulandirip hem de gülümsettigini belirten Temel, birbirinden degerli anlarin, güzel enstantanelerle tarihe not düsürüldügünü vurguladi.

Temel, "Bu fotograflari çeken arkadaslarin hepsini kutluyorum. Anadolu Ajansimiza böyle bir hizmete bizleri de kattigi için tesekkür ediyorum. Anadolu Ajansi dünyaya, ülkemize haberi en dogru ve hizli sekilde veriyor. Gerçekten güvenilir, insanlari tereddüte düsürmeyen yüzde 100 dogru haberi, dünyanin her yerine en güncel haliyle ulastiran milli ajansimizla gurur duyuyoruz. Çalismalarinda basarilar diliyorum." ifadesini kullandi.

Kaynak: AA