Fatsa'da Özel Çocuklar Için Yilbasi Eglencesi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, özel çocuklar için yilbasi gecesi etkinligi düzenlendi.

Fatsa'da Özel Çocuklar Için Yilbasi Eglencesi
Ilçe Sosyal Hizmet Merkez Müdürlügü’nün sosyo-ekonomik destek sagladigi koruyucu ailelere, engelli olup evde bakim hizmeti gören çocuklara, suça sürüklenen çocuklara, sehit ailelerinin çocuklarina yönelik yilbasi eglencesi düzenlendi.

Fatsa Kaymakamligi ve Fatsa Belediyesi ile birlikte düzenlenen yilbasi eglencesinde programa katilim saglayan tüm çocuklar doyasiya eglendi.

Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Mehmet Ekici’nin, tekerlekli sandalye ile eglenceye katilan Elanur Parildar isimli kiz çocugu ile dans etmesi herkesi duygulandirdi. Programda hep birlikte yeni yil pastasi kesen çocuklar, yerel sanatçi Asuman Sirin’in sarkilari ile dakikalarca eglendiler. Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatlari Atölyesi oyunculari Ilker Taze ve Ibrahim Çapkin’in masal kahramani karakterini canlandirmasi da çocuklari eglendirdi.

Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Mehmet Ekici, asil islerinin sosyal hizmet yapmak oldugunu belirterek, "Sosyal yardim verdigimiz ve destekledigimiz ailelere rehabilitasyon ve moral gecesi olsun istedik. Bu aksam 72 tane ailemiz bu eglenceye katildi.

Sosyal ve ekonomik destek verdigimiz ailelerimiz, koruyucu ailelerimiz, engelli evde bakim hizmeti verdigimiz çocuklarimiz ve suça sürüklenen çocuklarimiz var. En fazla rehabilitasyona ihtiyaci olan çocuklarimiz ve ailelerimiz burada, 208 kisiyi agirladik. Çok mutluyuz çok gururluyuz çünkü ailelerimizi ziyaret ettigimizde gözlerindeki mutlulugu ve pariltiyi görmek bizleri ileriye dönük daha da heyecanlandiriyor, bizleri büyük bir umuda sevk ediyor. Böylelikle yaptigimiz isin, verdigimiz emegin bir nebze semeresini almis gibi oluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA