Aksener'den 650 Lirayla Geçindigini Söyleyen Engelliye Açiklamasi 'Harika Sen Buna Devam Et'

Kahramanmaras’in Göksun ilçesinde esnaf ziyareti yapan IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, kendisine engelli karti gösteren ve 650 lira maasla geçindigini söyleyen kisiye, "Harika sen buna devam et" yaniti vererek is yerinden ayrildi.

Aksener'den 650 Lirayla Geçindigini Söyleyen Engelliye Açiklamasi 'Harika Sen Buna Devam Et'


Elbistan ve Afsin ilçelerindeki esnaf ziyaretleri sonrasi Göksun ilçesine gelen IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, girdigi bir esnafta yüzde 80 engelli vatandas ile sohbet etti. IYI Parti Genel Baskani Aksener, "650 lirayla geçinebiliyorum" diyen engelli Erdogan Asçiya, “Harika, sen buna devam et" diyerek is yerinden apar topar ayrildi.

Aksener’in asker ve polise silah sikanlarla kol kola oldugunu animsatan engelli Erdogan Asçi, yaptigi açiklamada, “Burada maskemi de takmadim ki tanisinlar. 650 lira maas ile Allah’ima binlerce sükürler olsun geçinip gidiyoruz. Ben 42 yasindayim bundan 20 yil önceki Türkiye’nin halini biliyorum. Çarsi ekmegini yufka ekmeginin içine koyup da babalarimiz ve annelerimiz vardi. Allah’a çok sükürler olsun, hamdolsun ki bugünlere geldik. Daha ileriye de gidecegiz, daha da yükselecek zaman lazim. Bunlari hepimiz biliyoruz seçmen olarak. Oyumu da kullaniyorum. Sadece size bir kelime sorum var. Bütün askerlerimiz, polislerimiz sizin geleceginizi duydugu için ortaligi dizayn ediyorlar ve emegi gösteriyorlar. Ama bu askerlerimize kursun sikan, askerlerimize müdahale eden bir vatandasimiz ile siz kol kola girip HDP ile CHP ile askerlerimize kursun sikanlarla yürüyorsunuz, o bizi çok üzüyor. Bu gerçekten bizi çok üzüyor. Benim bir biraderim var o da binbasi. Bu yolda yürümezseniz de gerçekten sade ve dümdüz yolda yürüseniz bu sizin için daha iyi olmaz mi? Saygimiz sonsuz” dedi.



Engelli vatandasin sözlerine karsilik Meral Aksener ise, “Öncelikle 650 lira maasla harika bir hayat yasiyorsun ne kadar güzel, harika. Sen buna devam et. Çok iyi” dedi.

Kaynak: İHA