Vali Yardimcisi Konak, 'Erzincan'da Kis Fotograf Maratonu' Ile Ilgili Gazetecilerle Fikir Alisverisinde Bulundu

Erzincan Vali Yardimcisi Hüseyin Remzi Konak, 26-30 Ocak 2022 tarihleri arasinda düzenlenecek olan uluslararasi “Erzincan’da Kis Fotograf Maratonu” ile ilgili gazetecilerle fikir alisverisinde bulundu.

Vali Yardimcisi Konak, 'Erzincan'da Kis Fotograf Maratonu' Ile Ilgili Gazetecilerle Fikir Alisverisinde Bulundu
Valilik salonunda gerçeklesen toplantiya Vali Yardimcisi Konak ile kentte görev yapan gazeteciler katildi.

Erzincan’in tanitimi için ulusal ve uluslararasi platformda “Erzincan’da Kis Fotograf Maratonu” fotograf yarismasinin düzenlenecegini kaydeden Vali Yardimcisi Hüseyin Remzi Konak, “Tarihin çesitli dönemlerinde birçok medeniyete ev sahipligi yapmis kadim sehrimiz Erzincan’in tanitilmasina katki saglamak amaciyla düzenlenen yarismada Erzincan’in tarihi, kültürü ve dogal zenginlikleri ile turistik yönlerini ön plana çikarmak hedefleniyor. Insanlarin fotograf sanatina ilgi duymasinin amaçlandigi sanatsal etkinlik kapsaminda fotograf severlerin bulusacagi “Erzincan’da Kis Fotograf Maratonu” konulu ve toplamda 124 bin TL ödüllü fotograf yarismasi, 26-30 Ocak 2022 tarihleri arasinda düzenlenecek” dedi.

Vali Yardimcisi Konak, “Erzincan’da Kis Fotograf Maratonu” yarismasina katilmak isteyen adaylar için yarismaya ait tüm detaylarin “www.erzincan.gov.tr” internet sitesi ve sosyal medya hesaplari üzerinden paylasildigini kaydetti.

Yarismanin genel bir taslaginin olustugu, daha neler eklenebilir yönünde gazetecilerle istisarede bulunan Vali Yardimcisi Konak, sunulan fikirlerin degerlendirilecegini belirtti.

Kaynak: İHA