Baskan Aksun, Mahalle Muhtarlari Ile Bir Araya Geldi

Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun, mahalle muhtarlari ile bir araya gelerek muhtarlarin sorun, istek ve dileklerini dinledi.

Baskan Aksun, Mahalle Muhtarlari Ile Bir Araya Geldi
Belediye As Evi’nde gerçeklestirilen istisare toplantisina Belediye Baskan Yardimcilari, birim müdürleri ve 73 mahalle muhtari katildi.

Muhtarlar toplantisinda, mahallelerde sürdürülen belediye hizmetleri de ele alinirken, 2022 programi da istisare edildi.

Belediye Baskani Bekir Aksun, mahalle muhtarlarinin belediye hizmetlerinin halka ulastirilmasi yönünde oldukça önemli bir misyon üstlendigini dile getirerek, göreve geldikten sonra sik sik muhtarlarla bir araya gelmenin sevincini yasadigini ifade etti.

Belediye imkânlariyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabasi içerisinde olduklarini kaydeden Aksun, mahalle muhtarlarinin getirilen bu hizmetlerde aksayan yönleri de bizzat kendisine ulastirmak suretiyle verilen çalismalarin daha nitelikli hale gelmesini de sagladiklarini belirterek; “Erzincan’imizi siz degerli muhtarlarimizla birlikte yönetiyoruz. Sizlerin talepleri dogrultusunda yapabildiklerimizin en iyisini yapmaya çalisiyoruz. Her muhtarimizin kendi mahallesinde etkin olmasini arzu ediyorum. Biz Erzincan Belediyesini yönetirken devraldigimiz belde belediyelerimizle birlikte nasil yakin iletisim kurabiliriz diye oralara sorumlular biraktik ve onlarin vasitasiyla muhtarimizla is birligi içerisinde yapabileceklerimizi planladik. 15 yildir hizmet bekleyen mahalleler oldugunu gözlemledik. Yunus emre Mahallesi, Kizilay Hocabey mahalleleri bunlara örnektir. Bunlarin disinda belli bir program dâhilinde diger mahallelerimizin de ihtiyaçlarini gidermeye çalisiyoruz. Ihtiyaçlarinizi bire bir karsilikli konusarak netlestirip sehrimize, insanimiza daha güzel hizmet edebilmek için isbirligini pekistirmemiz gerektigi kanaatindeyiz.” dedi.

Kaynak: İHA