Bakan Koca'dan Saglik Çalisanlarina Yönelik Düzenlemeyle Ilgili Tesekkür Mesaji

Saglik Bakani Fahrettin Koca, basta hekimler olmak üzere saglik çalisanlarinin maddi haklarinin iyilestirilmesini saglayacak kanun maddelerinin Meclis gündemine alinmasindan ötürü Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, ilgili bakanliklar ve düzenlemenin Mecliste görüsülmesinde oy birligiyle hareket eden milletvekilleri ile siyasi partilere tesekkürlerini iletti.

Bakan Koca, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, TBMM Genel Kurulu'nda görüsmeleri süren Bazi Kanunlarda Degisiklik Yapilmasina Dair Kanun Teklifi'ne, saglik çalisanlarinin özlük haklarinin iyilestirilmesine yönelik düzenlemeleri içeren maddelerin ihdas edilmesine iliskin degerlendirmelerde bulundu.

Gündeme alinan kanun maddelerinin basta hekimler olmak üzere saglik çalisanlarinin maddi haklarinin iyilestirilmesini saglayacagina isaret eden Koca, sunlari kaydetti:

"Bu iyilestirmelerin çoktan hak edildigini toplum olarak biliyor, sonuçlarinin hepimize yansiyacagina yine toplumca inaniyoruz. Sayin Cumhurbaskanimiza duyarliligi için sükranlarimi arz ederim. Bize destek veren Hazine ve Maliye Bakanligina, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligina, düzenlemenin Meclis'te görüsülmesinde oy birligiyle hareket eden milletvekillerine ve partilere tesekkür ediyorum."

Kaynak: AA