Lösemili Çocuklar Için C-Majör Is'ten Sesler Korosu Sahne Aldi

Tamami is insanlarindan olusan C-Majör Is’ten Sesler Korosu, LÖSEV’in öncüsü oldugu 2-8 Kasim Lösemili Çocuklar Haftasi için CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen ve 23 yildir çocuklarin hayallerini gerçeklestirmek için çalisan LÖSEV yararina sahne aldi.

Lösemili Çocuklar Için C-Majör Is'ten Sesler Korosu Sahne Aldi
C-Majör kurucu baskani Recai Çakir, düzenlenen etkinlikle ilgili olarak sunlari dile getirdi:

“C-Majör Is’ten Sesler Korosu, dokuzuncu konseri ile sosyal sorumluluk projesine imza atarak, 2-8 Kasim Lösemili Çocuklar Haftasi kapsaminda 6 Kasim Cumartesi günü Koro Sefimiz Özlem Abaci yönetiminde sahne aldik. Bugün çocuklarimizin maskelerinden kurtularak, gelecekteki mutluluk ve basarilarinin ilk adimini atmalarina sahit olmak çok özel bir duyguydu. LÖSEV, 23 yildir yaptigi çalismalarla, çocuklarimizin hayallerini gerçeklestirmeye devam ediyor. Bundan sonra LÖSEV’in yapacagi her projede, C-Majör ailesi olarak yanlarinda olacak ve daha güzel projelere hep birlikte imza atacagiz.”

Tam bir senlik havasinda Ankara, Nevsehir ve Istanbul’da gerçeklesen partilerde yeni hayatlarina merhaba diyen çocuklarin sevinci görülmeye degerdi. Aileleri ile birlikte çesitli sehirlerden Istanbul’a gelen çocuklar, özel araçlarla havalimanlarinda karsilandi. Tekne ile Istanbul turu yapan çocuklardan kimi ilk defa deniz gördü, kimi ilk defa uçaga bindi. Ortak noktalari birer kahraman olmak olan çocuklar, Istanbul gezisinin ardindan biten tedavilerini kutlamak için CVK Park Bosphorus Hotel’e geldi.
Kaynak: İHA