Kirklareli'nde Biçakli Saldiriya Ugrayan Kadin Hayatini Kaybetti

Kirklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde biçakli saldiriya ugrayan kadin yasamini yitirdi.

Alinan bilgiye göre, Lüleburgaz Belediyesinde çalisan Ilknur Gökay Tuncel (42), Fatih Caddesinde yürüyerek evine giderken önceden tanistigi Selçuk G'nin (44) kendisini takip ettigini fark etti.

Kosarak bir apartmana siginmaya çalisan Tuncel, Selçuk G. tarafindan biçaklandi.

Selçuk G. ardindan kendisine de ayni biçakla zarar verdi.

Ihbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Saglik ekipleri yaralilari Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldirdi.

Tuncel, hayatini kayberken, yarali saldirgan Selçuk G. ise müdahale sonrasi Edirne Trakya Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Lüleburgaz Belediye Baskani Murat Gerenli, Lüleburgaz Devlet Hastanesine giderek Tuncel'in yakinlarina bassagligi dileginde bulundu.

Gerenli, gazetecilere, acilarinin çok büyük oldugunu söyledi.

Gencecik dünya tatlisi çalisma arkadaslarini kaybettikleri için çok üzgün olduklarini vurgulayan Gerenli, söyle devam etti:

"Kelimelerin anlamini yitirdigi bir zamandayiz, su an. Çok sevdigimiz dünya iyisi, gencecik bir kadin çalisma arkadasimizi maalesef hunharca bir sekilde kaybettik, cinayetle. Artik bu cinayetler son bulsun. Toplumsal buhran bir an önce sona ersin ve hem kentimde hem ülkemde bu cinayetlerin sonunu mutlaka getirelim ne gerekiyorsa hep beraber yapmamiz gerekiyor. Nese dolu dünya iyisi bir insandi. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügümüzde çalisiyordu. Her bir insana yardim yaptiginda, destek oldugunda gözlerinin içi gülerdi. Çok degerli bir çalisma arkadaslarimizi kaybettik."

Tuncel'in 19 yildir belediyede görev yaptigi ve bir yil önce evlendigi belirtildi.

Kaynak: AA