Ünlü Kadinlar Spa Merkezi Açilisinda Bir Araya Geldi

Kemer Country Club’da yeni spa ve masaj merkezi açildi. Spa merkezinin lansmanina Türkiye’nin kadin girisimcileri ve ünlü isimler konuk oldu.

Ünlü Kadinlar Spa Merkezi Açilisinda Bir Araya Geldi
Kadin girisimci Sebnem Akman Balta spa ve masaj merkezinin 13’üncüsünü Göktürk’te bulunan Kemer Country Club’da açti. Lansmana Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Ersoy’un esi Pervin Ersoy, TÜGIAD Genel Baskani Nilüfer Çevikel, Sanitas Spa&Welness sahibi Sebnem Akman Balta’nin yani sira birçok ünlü isim ve kadin girisimci katildi.

Lansmanda davetlilere spa, hamam masaj salonlari, fizyoterapi ve kis bakimlari tanitimi yapilirken ayrica spa ve masaj merkezi gezdirildi.

“Kadin girisimcilerin bir arada olmasindan mutluluk duyuyorum”

Lansmana katilan Pervin Ersoy, “Çok güzel bir merkezin açilisindayiz. Pandemi nedeniyle uzun bir süredir ayri kalmistik. Buraya gelen katilimcilarinda asilarinin tam olmasiyla rahat bir bulusma ve etkinlik düzenleme sansimiz oldu. Kadin girisimcilerin bir arada olmasindan mutluluk duyuyorum” dedi.

“Kadin is insanlarini her zaman destekliyoruz”

Kadin girisimcileri her zaman desteklediklerini belirten, “TÜGIAD Genel Baskani Nilüfer Çevikel, “Biz basindan beri kadin girisimcileri ve kadin is insanlarini ve lider kadinlari destekliyoruz. Kadinlar is dünyasinda bulunmali. Cumhuriyetin ilanindan itibaren kadinlar her zaman çalisiyor. Girisimci kadinlar is dünyasinda söz sahibi olmali. Biz sadece yaptigimiz islerle ülkemizi dünyada temsil ediyoruz. Sahsim olarak toplamda 70 ülkeye ihracat yapiyorum. Türk kadinini dünyada temsil etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandi.

“Hedefimiz kadinlar olarak ekonomiye katkida bulunmak”

Kadinlarin ekonomiye katkisinin artacagini belirten Projehane Yöneticisi Bilge Kuru, “Burada ev sahipliginde bulunuyoruz. Kadin girisimcileri destekleyici projelere tam destek veriyoruz. Burada sanatçi dostlarimizda bize desteklerini gösterdiler yalniz birakmadilar. Bir is kadininin açtigi merkezde bulunuyoruz ve gurur duyuyoruz. Kadin girisimciler burada birbirlerine desteklerini gösteriyorlar. Gerçek kraliçeler birbirinin tacini düzeltir diyoruz. Bu mottoyla bizde birbirimize destek veriyoruz. Bu pandemi sürecinide en kisa zamanda atlatip ekonomiye katkida bulunmayi hedefliyoruz” dedi.

“Kadinin kadina destek olmasi gerekiyor”

Pandemi döneminden sonra hareketliligin iyi geldigini belirten Sunucu Saba Tümer, “Pandemi döneminde çok hareketsiz kaldik ve disariya çikamadik. Suanda biraz hareketlenmeye çalisiyoruz. Kan dolasimini hizlandirmak içinde masaj sart. Bugün burada güzel bir masaj ve spa merkezinin açilisindayiz. Birazdan bizde masajlarimizi yaptiracagiz. Burada kadinlarda erkeklerde çalisiyor. Kadin girisimcilerin her zaman arkasindayiz. Kadinin, kadina destek olmasi gerekiyor. Genelde bu laf her zaman söyleniyor ama lafta kaliyor. Biz burada gerçekten birbirimize destek oluyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA