Tuncay Sanli Aynalikavak Sohbetleri'nde

Adapazari Kültür Sanat Etkinlikleri kapsaminda düzenlenen Aynalikavak Sohbetleri’nde ünlü futbolcu Tuncay Sanli, hayatini ve hatiralarini katilimcilarla paylasacak. 1 Aralik Çarsamba günü Tarihi Aynalikavak Meydani’nda gerçeklesecek programin moderatörlügünü Erhan Kaytanbay yapacak.

Tuncay Sanli Aynalikavak Sohbetleri'nde
Adapazari Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü tarafindan düzenlenen Kültür ve Sanat Etkinlikleri Aralik takviminde zengin içerikli birçok program, kültür sanat seyircisi ile bulusmaya hazirlaniyor. Takvimin en çok sevilen ve merakla beklenen programlarindan biri de Aynalikavak Sohbetleri. Aralik ayinin ilk programi ve konugu ise Sakaryali ünlü futbolcu Tuncay Sanli olacak. Erhan Kaytanbay’in moderatörlügünde, Tarihi Aynalikavak Meydani’nda gerçeklesecek programda, Sanli, hayatini ve hatiralarini katilimcilarla paylasacak. Program, 1 Aralik Çarsamba günü saat 18.00’de baslayacak.

Programla ilgili düsüncelerini paylasan Baskan Mutlu Isiksu, tüm Adapazarililari Aynalikavak Sohbetlerine davet etti. Baskan Isiksu, “Aralik ayi kültür ve sanat etkinliklerimizi hemsehrilerimizin teveccühüne layik olacak sekliyle hazirlamak için gayret ettik. Aynalikavak Sohbetlerimizde ise her ay Adapazari’miz için önemli isimleri kültür sanat dostlari ile bulusturuyoruz. Aralik ayi programimiza kiymetli hemsehrimiz milli gururumuz Tuncay Sanli tesrif edecek, tesekkür ediyoruz. Kiymetli hemsehrilerimizi bu güzel bulusmaya davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA