KOMEK, Ali Gav Medresesi'nde 'Daru'l Huffaz' Kurslarina Basladi

Konya Büyüksehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslari bünyesinde hafiz yetistirilmesi ve hafizligini yarida birakmis kisilerin hafizliklarini tamamlamasi amaciyla hizmet veren Daru'l Huffaz da yeni dönem kayitlarina basladigi bildirildi.

Konya Büyüksehir Belediyesinden yapilan yazili açiklamaya göre, "Hayat Boyu Ögrenme ve Ögrendigini Zihinde/Zinde Tutma" ilkesinden yola çikarak geleneksel Daru'l Huffaz projesini hayata geçiren KOMEK Ali Gav Medresesi Gelenekli Sanatlar Merkezi'nde kadin ve erkeklere ayri olmak üzere haftanin 7 günü egitim veriliyor.

Hafta içi bayan kursiyerler 07.30 - 21.00, hafta sonu 08.00 - 17.00 saatleri arasinda; erkek kursiyerler ise hafta içi 06.00 - 21.00, hafta sonu 08.00 - 17.00 saatleri arasinda randevu usulüyle derslerini veriyor.

Ayrica yüz yüze egitimlere katilma imkani olmayan kursiyerler için de sehir disindan katilmak isteyenler için online egitim hizmeti de sunuluyor.

12 Aralik tarihine kadar devam edecek "Daru'l Huffaz" kayitlari için, ilgileneler sahsen, 353 62 47 nolu telefonu arayarak veya www.komek.org.tr adresinden online olarak basvuru yapabilecek.

Kaynak: AA